Leerlingen CCNV verrassen Vrienden van St Jansdal

In het kader van het 100-jarig bestaan van het Christelijk College Nassau-Veluwe hebben leerlingen van klas 1 en 2 vorig schooljaar een obstakelrun georganiseerd om geld op te halen voor ziekenhuis St Jansdal, het door hen uitgekozen goede doel. Met deze obstakelrun, waarbij de klassen tegen elkaar streden en op en onder obstakels heen moesten om te zorgen dat ze de eindstreep haalden, hebben de leerlingen het magische bedrag van € 10.500, - opgehaald.

 

Anna van der Sluijs (rechts) en Enola Dieters (links) haalden individueel het meeste geld op en daarom mochten zij op woensdag 16 september een cheque overhandigen aan John Hagendoorn, bestuurslid van de Stichting Vrienden van het St Jansdal en Maud Keltjens, hoofd van de afdeling radiologie.

 

 

De Vriendenstichting ondersteunt met opbrengsten van donaties en giften extra voorzieningen in het St Jansdal om het verblijf van patiënten nog aangenamer te maken. De donatie van het CCNV zal door de Vriendenstichting onder meer worden ingezet om de wachtkamers van de afdeling radiologie op te knappen en deze op een sfeervolle wijze in te richten.

 

Dagelijks bezoeken tussen de 500-600 patiënten deze afdeling, waaronder ook veel kinderen en jongeren. Vaak zijn zij gespannen voor het onderzoek. Een rustgevende, ontspannende omgeving is daarom erg belangrijk. Dankzij de sportieve inzet van de leerlingen van het CCNV bij de obstakelrun kan dit binnenkort worden gerealiseerd. 

 

Wilt u met uw school, bedrijf of organisatie ook eens een wervingsactie organiseren voor het St Jansdal? Mail naar Karin van Turnhout, Coördinator Fondsenwerving, St.Vrienden.van@stjansdal.nl of bel 06 2222 8008.