Over ons
Over ons

Over ons

Ziekenhuis St Jansdal is een middelgroot ziekenhuis in Harderwijk waar meer dan 1850 medewerkers, ruim 125 medisch specialisten en 350 vrijwilligers zich inzetten om optimale en professionele zorg te bieden aan de inwoners van de Noordwest Veluwe en een deel van Flevoland.

Missie

De missie van het ziekenhuis is: “Met liefde en compassie de beste zorg verlenen aan patiënten in een helende omgeving”.  Patiënten voelen zich gehoord en gesteund en worden gezien als partner in de zorg. Het ziekenhuis wil patiënten zoveel mogelijk regie geven over hun eigen zorgproces. Verder streeft het ziekenhuis naar een huiselijke omgeving, waardoor patiënten zich op hun gemak voelen.

 

De Stichting Vrienden van het St Jansdal ondersteunt met de opbrengst van donaties en giften extra voorzieningen voor de patiënten in het ziekenhuis St Jansdal. Het gaat om projecten die buiten het reguliere budget van het ziekenhuis zelf vallen. Daar waar het ziekenhuis garant staat voor de primaire zorg, voegen de voorzieningen die door de Vrienden financieel ondersteund worden een extra dimensie toe. Hierdoor wordt het verblijf voor de patiënt aangenamer gemaakt. Want als een patiënt meer op zijn gemak is, voelt hij zich beter. 

Zorgen voor jezelf en voor elkaar

Zorgen voor jezelf en voor elkaar

Dankzij jouw donatie kunnen wij extra voorzieningen realiseren voor de patiënten in het ziekenhuis St Jansdal.
CBF
Goede Doelen Nederland
ANBI