Galadiner donderdag 8 december 2022

Onder leiding van sterrenkoppel Rik en Tabitha Jansma, voormalig eigenaren van restaurant Basiliek Harderwijk, verzorgen de medisch specialisten van het St Jansdal een luxe vijfgangendiner in de Event Theaterzaal van Congrescentrum B&I Harderwijk. 

De stichting Vrienden van het St Jansdal organiseert deze avond om geld in te zamelen voor projecten die niet uit het reguliere ziekenhuisbudget kunnen worden betaald.
Zo wil de vriendenstichting onder andere een rustgevende ruimte voor de oncologieafdeling realiseren en speeltoestellen voor de nieuwe kinderafdeling aanschaffen.
Rik Jansma heeft jarenlang vrijwillig driegangenmaaltijden verzorgd voor mensen die wat langer in het ziekenhuis moesten verblijven.
RESERVEER UW TAFEL:
Met uw deelname aan het diner draagt u bij aan een mooier en beter St Jansdal. Een tafelreservering voor acht personen inclusief avondvullend programma bedraagt €1.500,--.

 

Het diner vindt plaats op: donderdagavond 8 december 2022 van 18.30 tot 23.00 uur 

Locatie: Bouw & Infrapark
Ceintuurbaan 2 (Gebouw 20), Harderwijk   We hebben een beperkt aantal tafels beschikbaar en op is op, dus wees er snel bij!
Reserveren kan via onderstaand aanmeldformulier.

 

Heeft u vragen? Mail naar st.vrienden.van@stjansdal.nl onder vermelding van Galadiner.

AANMELDFORMULIER

Aanmelden

*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.